Lifein360 Academy

I samarbete med FC Barcelona och Arsenal har Lifein360 under många år arrangerat fotbollsskolor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Målet har sedan starten varit att erbjuda ungdomar möjlighet att utveckla sitt fotbollsintresse och kunnande med hjälp av världens mest erkända fotbollsskolor.

2014 tog vi konceptet ”Fotbollsskolor” vidare och startade upp samarbeten med några av Europas ledande fotbollsakademier, specialiserade på att utbilda talangfulla fotbollsspelare för vidare spel i någon av de europeiska ligorna.

Genom nära samarbete med professionella klubbar på sina respektive fotbollsmarknader kan våra samarbetsakademier erbjuda utbildning anpassad efter olika klubbars önskemål på spelarprofil. Som spelare är utbildning i klubbkultur, språk och uppförande lika viktigt som fotbollsträning om man vill nå hela vägen.

Lifein360 har idag samarbete med akademier i England och Italien. Ambitionen är att även Spanien snart skall finnas med.

Är ni intresserade av att som individ eller lag träna, spela match eller genomföra tryouts hos någon av våra akademier kontaktar ni oss på telefon +46 70 3228508 eller e-post info@lifein360.com . Vi har genom våra akademier även utbildning för tränare, allt från en vecka till ettåriga kurser.

Vill ni kombinera era fotbollsdrömmar med att plugga utomlands kan vi erbjuda olika paket där ni på heltid tränar fotboll i kombination med studier. De orter vi kan erbjuda idag är London och Perugia i Italien. Ring oss för mer information.

Under 2015 kommer vi tillsammans med våra partners att anordna academy camps och tryouts i norden. Mer information om detta kommer snart.

Training Empoli FC Academy

Training Empoli FC Academy

Coaching Course Perugia, Italy

Coaching Course Perugia, Italy

Trials Matchday Centres, London

Trials Matchday Centres, London