European Youth Football League

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för European Youth Football League

Båtsfjord Sportsklubb

Båtsfjord Sportsklubb besöker Barcelona

Båtsfjord Sportsklubb besökte i oktober Barcelona för träning och matchspel. Schemat var späckat med aktiviteter, bl.a. spelades två vänskapsmatcher på Lifein360 Training Centre Camp Nou. Båtsfjord spelade bra men förlorade ändå första matchen mot ett starkt motstånd. Andra matchen hade spelarna från Båtsfjord fått ihop spelet bättre och vann med 3-2, efter att ha legat under med både 1-0 och 2-1. Motståndarlagen var, som alltid i Barcelona, tekniskt skickliga och mycket duktiga på att hålla sina positioner. Matcherna spelades inom ramen för European Youth Football League och inleddes med intervjuer och nationalsånger. Matcherna filmades och kan hittas på efyrfootball.com

Träningarna var också förlagda till Lifein360 Training Centre Camp Nou och sköttes av Josu, som till vardags tränar CF Suburense, ett lag som i år gått upp till högsta katalanska ligan. Josu har jobbat med Lifein360 i snart 10 år och är en mycket sympatisk och professionell fotbollstränare som uppskattas mycket av både tränare och spelare.

Självklart blev det också en La Liga match och ett besök på FC Barcelonas Museum under vistelsen i Barcelona.

Lifein360 Frankrike

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Lifein360 Frankrike

Villefranche-sur-Mer

Villefranche-sur-Mer, vår nya destination!

Nu startar vi äntligen upp Frankrike för träning och matchspel. Vi har valt att förlägga vårt första Franska Lifein360 Training Centre i den pittoreska staden Villefranche-sur-Mer. Staden ligger vid medelhavet, bara några kilometer utanför Nice. En bättre plats för fotboll, sol, bad och utflykter är svår att hitta. Villefranche-sur-Mer är en vacker, medeltida stad med trånga gränder och mysiga restauranger. Självklart kan ni under träningsveckan, som på alla våra destinationer, spela matcher mot lokala lag. Mer information kommer snart att finnas tillgänglig.

Flyg med FC Barcelona

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Flyg med FC Barcelona

Flyg med FC Barcelona

Årets häftigaste fotbollserbjudande!

Flyg privat charter med FC Barcelona till deras bortamatcher under säsongen 2014/15 och lär känna Messi, Iniesta, Neymar och de andra spelarna.

Läs mer om erbjudandet under Lifein360 Selection.

Nya Destinationer

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Nya Destinationer

Palma de Mallorca

Under maj månad tillkom två nya destinationer för träning och matchspel, Palma de Mallorca i Spanien och Bollnäs i Sverige.

I Palma bor du på ett fantastiskt all inclusive hotell med bara en minuts promenad till träningsanläggningen. Till stranden tar det 5 minuter. Mallorca är en helt underbar ö att besöka. Ön är lite större än Gotland så den är enkel att utforska. På hotellet finns en härlig poolanläggning med barer och restauranger. Med all inclusive kan du fullt ut njuta av allt det goda. Kan det bli bättre!  Läs mer om Palma de Mallorca.

I Bollnäs, som ligger i vackra Hälsingland, erbjuder vi träning med det senaste inom GPS- och sensorteknik. Här ger vi dig kunskap om dina starka och svaga sidor så att du kan matcha din individuella träning på bästa sätt mot de krav som idag ställs för just din position på planen. I Bollnäs bor du vackert vid sjön Varpen, med tillgång till egen badstrand. Läs mer om Bollnäs.

Mer informationen om de nya destinationerna kommer snart.

Nytt event paket

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Nytt event paket

Bodega Torres

I februari besökte Lifein360 Spanien och Italien. Vädret var helt fantastiskt, 20 grader vissa dagar, så försommarträning på dessa breddgrader är fullt möjligt i februari.

I Spanien blev det besök i.Barcelona, LLoret de Mar och Sitges. Vi träffade både gamla och nytillkomna partners. I Spanien har vi nu samarbete med Torres och Codorníu vilket innebär att våra eventresor kommer att kompletteras med ett vin- och fotbollspaket. Att bo i Vilafranca del Penedèz och efter frukost vandra genom vinfälten bort till Bodega Torres för konferens gör gott för själen. Att nästa dag besöka Barcelona för shopping och kvällsmatch på Camp Nou gör eventet till en oförglömlig upplevelse.

I Italien besökte vi våra partners i Lido di Ostia, utanför Rom. Det är alltid lika trevligt att träffa den lokala klubben Ostiamare med sin fantastiska träningsanäggning.

Våra interaktiva kartor uppdateras regelbundet. Har ni tips på något som saknas ber vi er att kontakta oss.

Meantime Brewing Company och Greenwich

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Meantime Brewing Company och Greenwich

Meantime Brewing Company

Efter en spännande fotbollsmatch på Stamford Bridge, där Chelsea vann över Newcastle med 3-0 (och nu är uppe i serieledning), besökte Lifein360 på lördag eftermiddag bryggeriet Meantime Brewing Company, ett besök som vi verkligen rekommenderar till alla som reser till London. Personalen var helt underbara och det blev mycket skratt under kvällen.

På väg till bryggeriet hann vi med en rundtur på The O2 Arena. En imponerande anläggning som erbjuder mängder med events och ett oändligt antal restauranger och pubar. Också detta väl värt att besöka. Med Jubilee Line tar ni er enkelt hit. Ni stannar vid tunnelbanestationen North Greenwich, som ligger under The O2. Sedan åker ni enkelt vidare med buss 188 som tar er till bryggeriet och besöksmål i Greenwich.

Området Greenwich är ett världsarv och förknippat med olika kungligheter men idag kanske mest känd för Greenwich Mean Time. Vi har uppdaterat vår Interaktiva London Karta med information om allt som finns att se och göra i Greenwich.

London

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för London

London

Den här veckan är Lifein360 i London för att träffa gamla och nya samarbetspartners. Vill ni träna och spela matcher i London erbjuder vi ett fullpackat arrangemang. Vi kan erbjuda träning med topptränare och matcher mot olika lag. Våra planer är av hög kvalitet och ligger som alltid centralt belägna på gångavstånd från ert hotell. Självklart har vi även biljetter, både till Premier League och Championship.

EU-Fotboll i Bryssel

posted on by admin posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för EU-Fotboll i Bryssel

STRAATSBURG-VLAGGEN

Förra veckan besökte vi, tillsammans med ungdomsstyrelsen, Belgien för att undersöka möjligheten att starta upp Bryssel som en destination för fotbollsträning kombinerat med utbildning i EU-frågor. Ungdomsstyrelsen hade satt samman ett spännande och intressant program där vi fick lära oss mer om olika EU-institutioner. I början av mars kommer vi att ha ett koncept klart för Bryssel. Det blir fotbollsträning i Parc du Cinquantenaire, boende i europeiska kvarteret och besök på EU-parlamentet, kommissionen och Parlamentarium. Vi kan utlova en unik och mycket spännande fotbollsresa, perfekt för alla fotbollsskolor och fotbollsgymnasium.

Spannande Fotbollsvar

posted on by admin posted in Uncategorized | 3 comments

Champions League

Fotbollsvåren ser onekligen spännande ut, eller vad sägs om kommande stormatcher som; Man City – FCB, Olympiakos – Man United, Milan – Atlético Madrid, Bayer Leverkusen – Paris SG, Galatasaray – Chelsea, Schalke – Real Madrid, Zenit S:t Petersburg – Borussia Dortmund och Arsenal – Bayern München. Champions League matcherna spelas 18!19 och 25/26 i februari med returer 11/12 och 18/19 mars.

Nya hemsidan klar.

posted on by admin posted in Uncategorized | 1 comment

Goal!

Äntligen är vår nya hemsida klar. På bloggen kommer vi att hålla er uppdaterade om vad som händer på våra destinationer. Vill ni läsa det senaste följer ni oss på Facebook, Twitter och Instgram. Vi ses!