Visa Lifein360 Events på en större karta.

LIFEIN360 EVENTS

Lifein360 Events erbjuder fotbollsklubbar möjlighet att invitera sponsorer, supportrar, medlemmar och personal till oförglömliga fotbollsresor. Våra destinationer Barcelona, Sitges och London erbjuder utöver toppfotboll ett utbud av aktiviteter som passar perfekt för alla former av klubb- och företagsevent. Vill ni kombinera fotboll med konferens erbjuder alla våra hotell utmärkta konferensmöjligheter.

Basen i våra upplägg är fotboll. Vi har biljetter till både La Liga och Premier League. Till detta lägger vi förstaklassigt boende, spännande restauranger och aktiviteter som hör destinationen till.

DESTINATIONER

Våra destinationer Barcelona och London är två av fotbollsvärldens hetaste metropoler. Här andas och pratas det fotboll från morgon till kväll. Båda städerna erbjuder ett rikt utbud på saker att se och göra. Vill ni vara kulturella, besöka vingårdar, gå på musikal eller lära er mer om Beatles? Vi har tipsen som kryddar ert event.

Emirates Stadium London

Emirates Stadium London

GOLF & FOTBOLL

För er som spelar golf har vi förslag där ni kombinerar golfhelgen med fotboll. Vi erbjuder golfbanor som enkelt kan nås från våra hotell. Vill ni uppleva det lilla extra rekommenderar vi vårt femstjärniga golf & fotbollspaket i Sitges. Här ligger golfbanan granne med medelhavet och vackert omfamnade vårt superlyxiga boende.

Club de Golf Terramar Sitges

Club de Golf Terramar Sitges