Lifein360 Events Spanien

Lifein360 Interactive Maps® – Spain

Häng med på en rundtur till våra destinationer i Spanien genom att klicka dig runt i Lifein360 Interactive Maps® – Spain Här kan du se var flygplatsen i Barcelona, Girona och på Mallorca ligger och hur du reser till och ifrån. På kartan hittar du viktiga knutpunkter för allmänna transportmedel. I kartan har vi placerat ut hemmaarenorna för FC Barcelona, Espanyol och Mallorca. Klicka på länkarna för att köpa matchbiljetter och se spelscheman för kommande matcher. Självklart hittar du även information om våra hotell, Lifein360 Training Centres, restauranger, muséer, vingårdar, shopping, fitness centers, golfbanor och mycket annat som är bra att känna till innan och under resan. Vill du boka starttider på en golfbana klickar du bara på önskad golfbana och följer instruktionerna, enklare kan det inte bli. Trevlig resa!

Events Spanien

I Spanien erbjuder vi events i Barcelona och Sitges, två kuststäder med var sin unika karaktär.

Parc Güell Barcelona

Club de Golf Terramar Sitges

BARCELONA

Kulturellt influerad av arkitekter som Gaudi och konstnärer som Picasso blandat med fotbollsvirtuoser som Messi och Iniesta gör snabbt Barcelona till allas favorit.

Read more

SITGES

Under 2014 lanserar vi ett nytt koncept – Lifein360 Golf & Fotboll. Vi har valt att introducera konceptet i en vacker golfmiljö i kuststaden Sitges, 30 km söder om Barcelona.

Read more

Läs mer om Lifein360 Events. 

Nordiska Supporterklubbar La Liga

FCBsupporter