Lifein360 Training Belgien


Lifein360 Interactive Maps® – Belgium

EU

Häng med på en rundtur i Bryssel, vår destination i Belgien, genom att klicka dig runt i Lifein360 Interactive Maps® – Belgium Här kan du se var flygplatsen i Bryssel ligger och hur du reser till och ifrån. I kartan hittar du King Baudouin Stadium som är Belgiens nationalarena. Klicka på länkarna och se vilka event som är på gång och hur tabelläget i Belgiska ligan, Jupiler Pro League, ser ut. I kartan hittar du spännande information om Europeiska Unionens viktigaste institutioner och rådgivande kommittéer. Självklart hittar du även information om vårt hotell, Lifein360 Training Centre, restauranger, museér och mycket annat som är bra att känna till innan och under resan. Trevlig resa!

Training Belgien

I Belgien har vi valt Bryssel som destination för träning. Vi bor i europeiska kvarteret och tränar och spelar fotboll i Parc du Cinquantenaire.

Parc du Cinquantenaire Bryssel

Atomium Bryssel

Bryssel

Bryssel är Europas huvudstad. Här har EU, Nato och andra stora organisationer, inom både offentlig och privat verksamhet, sina huvudkontor. Här kokar det av spännande möten som avgör allas vår framtid.

Read more

Läs mer om Lifein360 Training.