Lifein360 Training Spanien

Lifein360 Interactive Maps® – Spain

Häng med på en rundtur till våra destinationer i Spanien genom att klicka dig runt i Lifein360 Interactive Maps® – Spain Här kan du se var flygplatsen i Barcelona, Girona och på Mallorca ligger och hur du reser till och ifrån. På kartan hittar du viktiga knutpunkter för allmänna transportmedel. I kartan har vi placerat ut hemmaarenorna för FC Barcelona, Espanyol och Mallorca. Klicka på länkarna för att köpa matchbiljetter och se spelscheman för kommande matcher. Självklart hittar du även information om våra hotell, Lifein360 Training Centres, restauranger, muséer, vingårdar, shopping, fitness centers, golfbanor och mycket annat som är bra att känna till innan och under resan. Vill du boka starttider på en golfbana klickar du bara på önskad golfbana och följer instruktionerna, enklare kan det inte bli. Trevlig resa!

Training Spanien

I Spanien erbjuder vi träning i Barcelona, Sitges, Lloret de Mar och Palma de Mallorca. Alla kuststäder med sin egna speciella karaktär.

La Rambla Barcelona

Beach Walk Sitges

BARCELONA

Barcelona är staden som har allt. Närheten till havet ger unika möjligheter för alla önskningar. Här kan ni välja storstadpuls på förmiddagen och avkopplande strandliv på eftermiddagen.

Read more

SITGES

Sitges är en av Spaniens allra vackraste kuststäder. Staden ligger 30 km söder om Barcelona. Sitges väljer ni om sol och sköna baddagar står högst på er önskelista.

Read more

Lloret de Mar

Cala Major

LLORET DE MAR

Lloret de Mar ligger 70 km norr om Barcelona och är en av de populäraste badorterna på Costa Brava. Här är medelhavet klart och ljusblått – perfekta för snorkling och andra vattensporter.

Read more

PALMA DE MALLORCA

Med sitt intensivt turkosblåa hav, sina härliga sandstränder, mysiga fiskebyar och ”storstadspulsen” i Palma, kommer Mallorca högt upp på vår favoritlista.

Read more

Läs mer om Lifein360 Training.

Nordiska Supporterklubbar La Liga

FCBsupporter