Lifein360 Training Sverige

Lifein360 Interactive Maps® – Sweden
Laponia SwedenHäng med på en rundtur till våra destinationer i Sverige genom att klicka dig runt i Lifein360 Interactive Maps® – Sweden På kartan hittar du exempel på aktiviteter och utflyktsmål. Lifein360 Training Centres, våra boenden och restauranger finns också utmärkta. För att underlätta din planering har vi satt ut alla flygplatser i destinationernas närområden och hur du reser till och ifrån. Trevlig resa!

Training Sverige

I Sverige erbjuder vi träning i Båstad och Öckerö på Sveriges västkust, Vilhelmina i Lappland och Bollnäs i vackra Hälsingland. Våra svenska destinationerna erbjuder alla en unika träningsmiljö med stort utbud av spännande aktiviteter.

Båstad Hamn

Öckerö

BASTAD

Båstad är en av Sveriges populäraste sommar-destinationer. Orten ligger vackert beläget på Bjärehalvön i norra Skåne och är framför allt känd för Swedish Open i tennis.

Read more

OCKERO

Öckerööarna består av tio öar, även kallat Göteborgs norra skärgård. Öarna ligger likt ett pärlband mellan Vinga i söder och Marstrand i norr. Naturen här ute är storslagen och vacker.

 Read more

Vojmsjön Vilhelmina

SS Warpen på sjön Varpen Bollnäs

VILHELMINA

Vilhelmina är ett mindre samhälle i Södra Lappland. Vi har valt destinationen för alla er som vill kombinera fotbollsträning med fiske och naturupplevelser i världsklass.

Read more

BOLLNAS

Bollnäs ligger vackert beläget vid Ljusnans utlopp i sjön Varpen. Här har du nära till vildmarken med storslagna naturupplevelser och spännande utflyktsmål.

 Read more

Läs mer om Lifein360 Training.