Om Lifein360

FCBarcelona Camp Nordic

FCBarcelona Camp Nordic

Arsenal Soccer Schools Norden

Arsenal Soccer Schools Norden

Lifein360

2007 startade vi vår verksamhet med att erbjuda fotbollsskolor till ungdomar i Norden. I samarbete med FC Barcelona och Arsenal har vi arrangerat skolor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Målet har sedan starten varit att erbjuda ungdomar möjlighet att utveckla sitt fotbollsintresse och kunnande med hjälp av världens mest erkända fotbollsskolor.

2010 introducerade vi möjligheten för nordiska ungdomslag att träna och spela matcher i Barcelona. Avsikten var att erbjuda något extra utöver den vardagliga träningen, en belöning för en väl genomförd säsong eller ett avstamp inför kommande.

2013 lade vi London, Rom och Båstad till våra destinationer för träning och matchspel. I Spanien utökades antalet ställen med Sitges och LLoret de Mar. På varje destination erbjuds unika träningsmöjligheter med lokala klubblag och tränare.

2014 startade vi i Sverige upp Öckerö för träning i fantastisk skärgårdsmiljö, Vilhelmina i Södra Lappland för er som vill kombinera fotboll med fiske & vildmarksliv samt Bollnäs för lag som vill mäta träningseffektivitet med den senaste teknologin. I Spanien lade vi till Palma de Mallorca som vår fjärde destination. Lämpligt till EU-valet 2014 startade vi upp Bryssel för träning till er som vill lära mer om hur EU fungerar. I London och Perugia, Italien startade vi upp akademiträning för lag och individer som vill nå den yttersta toppen. För tränare började vi erbjuda utbildning i England, Italien och Spanien.

Under 2014 startade vi även upp Lifein360 SmartTraining® – ett modernt sätt att träna fotboll på. I samarbete med innovativa partners som utvecklat nya och effektiva metoder för individanpassad träning erbjuder vi olika program att ta del av.

Framtid Vi söker hela tiden efter nya och spännande destinationer med träningsmiljöer som inspirerar. Vi söker också efter destinationer där vi kan erbjuda träning december-februari. Gran Canaria och Belek (Turkiet) är under utvärdering. Framtiden får utvisa vilken destination som blir vår nästa. Under 2014 hoppas vi också kunna se engelska, spanska och italienska fotbollslag resa med oss.

Förutom noga utvalda miljöer för inspirerande träning vill Lifein360 Training tillföra en kulturell dimension där unga fotbolsspelare och tränare får lära sig hur det är att leva och spela fotboll i andra länder.

2014 startade vi Lifein360 Events för fotbollsklubbar som vill ta med sina sponsorer, supportrar, medlemmar och personal på aktivitetsresor till någon av våra fotbollsmetropoler Barcelona eller London. Till konceptet lade vi Golf & Fotboll, golfresor som kryddas med en La Liga eller Premier League match.
Lifein360 Golf & Fotboll

Lifein360 Golf & Fotboll