Visa Lifein360 Training på en större karta.

LIFEIN360 TRAINING

Lifein360 Training erbjuder skräddarsydda arrangemang för fotbollsklubbar som söker inspirerande miljöer för utbildning, träning och matchspel. Lifein360 Training passar alla fotbollsklubbar, oavsett nivå och ambition.

Vi på Lifein360 är specialister på ungdomslag där föräldrar är både tränare och publik. Alla våra destinationer erbjuder utbildning och träning med professionella tränare som lär ut nya, utmanande och roliga övningar för både spelare och tränare att ta med sig hem. För lag som vill träna på egen hand går det givetvis också bra.

Lifein360 erbjuder matchspel mot lokala klubblag där lagets prestation studeras av professionella tränare som ger tips och råd till förbättringar. Att möta ett spanskt, engelskt eller Italiensk ungdomslag brukar för de flesta spelare vara höjdpunkten under träningsveckan.

Lifein360’s tränarutbildningar syftar till att ge en inblick i hur professionell fotboll spelas i England, Italien och Spanien. Genom samarbete med fotbollsakademier och organisationer erbjuder vi specialdesignade helgkurser med varierande ämnen upp till årslånga, mer grundläggande utbildningar. Kurserna består av teori, praktik och besök hos klubbar som spelar i de högsta divisionerna.

Våra destinationer är noga utvalda och planerade så att alla i resegruppen skall få en upplevelserik vistelse oavsett om du är spelare, tränare, föräldrar eller syskon. Vi har valt att bo på centralt belägna hotell som ligger på gångavstånd till träningsanläggning, sevärdheter, nöjen och shopping.

LIFEIN360 TRANING CENTRES

Våra träningsmiljöer är valda för att inspirera. De erbjuder alla trevliga omgivningar med närhet till spännande aktiviteter. På varje Training Centre har vi samarbete med lokala klubbar och tränare.
I Barcelona och London känner ni igen många av våra tränare om ni tidigare deltagit i våra fotbollsskolor med FC Barcelona och Arsenal. Lifein360 Training är fotbollsutbildning när den är som bäst.

Lifein360 Training Centre Mar Bella Barcelona

Lifein360 Training Centre Mar Bella Barcelona